Treceți la conținutul principal

Zero

Nu am nimic de zis, sau, mai degraba, sint cu creierii in pioneze dupa o zi groaznica de munca. Am vrut doar sa arat ca inca mai am grija de blogul asta.

Sau, mai aveam varianta sa postez o poliloghie din aia cum am vazut ca se poarta in blogosfera mioritica, de genul - m-am trezit, mi s-a sculat, mi-am baut cafeaua, am eliminat cafeaua la buda.

Dupa care m-am spalat pe fata si la cur, m-am intins, mi-am dat pijamaua jos, am iesit pe usa, am inchis usa dupe (sic!) mine, m-am indreptat spre munca.

M-am ferit de maidanezul care era sa ma sfisiie la iesirea din bloc, am tras o injuratura,am fugit spre autobuz dar nu l-am prins, poate nici nu am vrut sa il prind, pentru ca eu ma deplasez cu masina personala, am ajuns la munca, am intirziat ca de obicei.

La munca m-am dat de ceasul mortii.

Am plecat de la munca, am ajuns acasa, am aprins lumina, am tras o, pardon, basina, si am dat drumul la calculator (nu mi-am dat drumul pe calculator, bai, obsedatilor, cititi corect!) si am plasat postul asta de tot rahatul.

Dar eu nu o sa apelez niciodata la acea varianta....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Opinia publică

extras din lucrarea mea de disertaţie, ''Argumente ale presei româneşti de după 1989 în sprijinul teoriei "spirala tăcerii" (cercetare: criza gripei aviare)'', susţinută la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Bucureşti, 2007, conducători ştiinţifici Prof. univ. dr. Paul Dobrescu şi Lector univ. drd. Nicoleta Corbu. 1. Opinia publică – imposibilitatea unei definiţii general acceptate Opinia publică este unul dintre cele mai importante şi de durată concepte menţionate în cadrul ştiinţelor sociale, având o largă aplicare atât în psihologie, sociologie, istorie, cât şi în ştiinţele politice şi cercetările făcute asupra comunicării. Conceptul de opinie publică se bucură de o largă preocupare venită din plan social, dar şi de un interes major manifestat de mediile ştiinţifice şi intelectuale în ceea ce îl priveşte. Idei despre opinia publică pot fi găsite în filosofia secolului al XVIII–lea, în lit...

Cacealmaua gripei aviare

extras din lucrarea mea de disertaţie, ''Argumente ale presei româneşti de după 1989 în sprijinul teoriei "spirala tăcerii" (cercetare: criza gripei aviare)'', susţinută la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Bucureşti, 2007, conducători ştiinţifici Prof. univ. dr. Paul Dobrescu şi Lector univ. drd. Nicoleta Corbu. IV STUDIU DE CAZ 1. Premise. Prezentarea crizei gripei aviare din România (opinii majoritare) Procesul de spirală a tăcerii ia naştere atunci când mecanismele de formare a opiniei publice urmăresc anumite tendinţe. Se poate vorbi de existenţa spiralei tăcerii atunci când o majoritate care este considerată minoritate va cunoaşte în viitor un declin, sau când o minoritate percepută ca majoritate înregistrează un proces de extindere. Dacă membrii unei majorităţi nu au încredere în menţinerea opiniei majoritare şi în viitor, opinia respectivă va cunoaşte o tendinţă de scădere, în timp...

Politică cu delicatese

Am citit azi pe gândul.info un articol genial. ,,Politica cu delicatese” a lui Caragiale e nimic, în comparație cu ce ne este dat să vedem astăzi în politica dîmbovițeană. Doar că icrele negre ale lui Nenea Iancu astăzi sînt hamburgheri și șampania Coca Cola. Iar dacă despre personajele caragialiene se poate spune că, în afară de penibile, sînt, pe alocuri, simpatice, personaje precum Vanghelie sau Geoană sînt doar grotești. Găsiți articolul aici: http://www.gandul.info/politica/mici-contra-hamburgeri-razboi-culinar-de-1-mai-in-psd.html?3928;2577973