Treceți la conținutul principal

Opt ani fara Chuck

A mai trecut un an...azi se implinesc 8 (opt) ani de cind Chuck Schuldiner a obosit sa mai lupte cu boala si a parasit nemernicia acestei lumi. Pentru ce ce i-au admirat geniul, nu va fi nicicind o data prea mult sa aminteasca data de 13 decembrie ca pe o zi trista, care a vaduvit lumea in care traim de un mare talent.

La 34 de ani, Chuck mai avea enorm de multe de zis in plan artistic, dar si filosofic si uman. Pacat...
Expect The Unexpected

And when life seems to be complete
It comes and knocks us off our feet
The element of surprise
The avengeful attack
Straight on your back it will send you
Into a state of deja-vu
Here it comes one more time
Showing its ugly face

Assaulting the senses
Screaming into the mind
Premeditating master plans
No need to underestimate

Prepare for what you cannot see
Expect the unexpected
And you will save yourself a state of shock
A waiting game, waiting to see
Expect the unexpected
And you will save yourself a state of shock

Another lesson learned to go with the others
That sit and wait to see
A silent voice

It doesn't matter who you are
In this sense we're all the same
To taste tranquility would be ecstasy
I'm holding on with all my might
To this ride we call life
Strapped down to clarity
Suprised no more

Music and lyrics by

CHUCK SCHULDINER (May 13, 1967 – December 13, 2001)

Comentarii

  1. RIP Chuck, intradevar 8 ani nu sunt prea multi pentru a uita data de 13 decembrie, cand umbland pe blabbermouth la 3 noaptea am ramas impietrit cu mana pe mouse de vestea mortii lui Chuck.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Mass media şi spirala tăcerii. Opinii majoritare. Opinii minoritare

III DINAMICA OPINIEI PUBLICE

extras din lucrarea mea de disertaţie, ''Argumente ale presei româneşti de după 1989 în sprijinul teoriei "spirala tăcerii" (cercetare: criza gripei aviare)'', susţinută la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Bucureşti, 2007, conducători ştiinţifici Prof. univ. dr. Paul Dobrescu şi Lector univ. drd. Nicoleta Corbu.

1. Fabricarea ştirilor: construcţia socială a realităţii. Agenda media
http://ionalecsandru.blogspot.com/2008/01/fabricarea-tirilor-construcia-social.html

2. Mass media şi spirala tăcerii. Opinii majoritare. Opinii minoritare

Mass media nu au doar capacitatea de a stabili ceea ce este important, ele stabilesc, simultan, ce este important şi legitim. Mai mult, mijloacele de informare în masă chiar conferă legitimitate, atrag atenţia asupra unor aspecte de o importanţă uneori discutabilă, aruncând altele în obscuritate. Mass media au capacitatea de a legitima o…

Opinia publică

extras din lucrarea mea de disertaţie, ''Argumente ale presei româneşti de după 1989 în sprijinul teoriei "spirala tăcerii" (cercetare: criza gripei aviare)'', susţinută la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Bucureşti, 2007, conducători ştiinţifici Prof. univ. dr. Paul Dobrescu şi Lector univ. drd. Nicoleta Corbu.

1. Opinia publică – imposibilitatea unei definiţii general acceptate

Opinia publică este unul dintre cele mai importante şi de durată concepte menţionate în cadrul ştiinţelor sociale, având o largă aplicare atât în psihologie, sociologie, istorie, cât şi în ştiinţele politice şi cercetările făcute asupra comunicării. Conceptul de opinie publică se bucură de o largă preocupare venită din plan social, dar şi de un interes major manifestat de mediile ştiinţifice şi intelectuale în ceea ce îl priveşte. Idei despre opinia publică pot fi găsite în filosofia secolului al XVIII–lea, în literat…

Mosule, te rog, vino si la catei!

Azi, intr-o benzinarie de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, pe la ora 7 seara, o catelusa talie mica, un fel de corcitura de chihuahua, intimpina foarte increzatoare si dind din coada toate masinile care intrau in incinta peco-ului.

Cind m-am dat jos din masina, am mingiiat-o, a inceput sa sara pe mine si sa ma pupe - am vazut ca avea si catei, amarita - avea mameloanele umflate. Nu am rezistat, i-am luat un sandvich dinauntru, ca altceva mai potrivit nu am gasit, si am vrut sa i-l dau - cind am iesit cu mincarea in mina, ca din senin, am fost inconjurat de vreo 8-9 ciini, de toate taliile si virstele, veniti in goana de pe maidanele din jur, care au inceput sa sara pe mine, sa le dau sandvichul - pina la urma, unul mi l-a tras din mina, asa, in ambalaj, si a fugit cu prada pe cimp, urmat de toata haita. Bleaga mea de chihuahua a ramas linga mine, cu coada intre picioare...ce sa-i fac?


Am intrat si i-am luat alt sandvich cu sunca si cascaval, ca oricum ma dau banii afara din casa, si am…